Cursus Japans (56.35€/ maand)

Cursus Japans

Cursus Japans studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Cursus Japans: details

Omschrijving: Vakantie of zakenreis naar Japan? Volg de cursus Japans! Japan is niet alleen een boeiende vakantiebestemming, maar ook een belangrijke handelspartner voor België. Met de cursus Japans krijg je de taal van dit land snel onder de knie. Tal van Belgische bedrijven hebben te maken met Japanse handelspartners. Dan is het een extra voordeel wanneer je de taal spreekt. Japanners zijn trots op hun land en op hun taal en waarderen het zeer dat je tijd en energie investeert in hun taal en cultuur. In de cursus Japans maak je aan de hand van alledaagse situaties en handige dialogen kennis met de taal. Zo krijg je al snel gevoel voor de structuur en de grammatica. Sneller dan je denkt voer je alledaagse gesprekken in modern Japans. Japan heeft een rijke cultuur en fascinerende tradities. In deze uitgebreide cursus Japans komen die ook aan bod. Die extra bagage komt goed van pas wanneer je een bezoek brengt aan bijvoorbeeld steden als Tokyo, Kobe, Kyoto of Osaka. Eenvoudig Japans leren In de taalcursus Japans leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen, cijfers en tijd, het vragen van de weg, noodgevallen en medische vragen, eten en drinken, winkelen en ontspanning. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en handige woordenlijsten. Hoewel Japans flink afwijkt van het Nederlands, bouw je snel een uitgebreide woordenschat op. Complexe tekens Ga je de uitdaging aan? Wil je je omgeving versteld doen staan en die Japanse zakenrelatie in z?n eigen taal aanspreken? Start dan nu met Japans leren bij NHA.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  169 EUR (maandelijks 56.35 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.