Cursus Italiaans (16.6€/ maand)

Cursus Italiaans

Cursus Italiaans studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een taal wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Cursus Italiaans: details

Omschrijving: Makkelijker dan je denkt: volg de cursus Italiaans De typisch Italiaanse handgebaren? Die leer je niet. Praten als de Godfather? Vergeet het maar. Maar verder komen in de cursus Italiaans vrijwel alle aspecten van deze boeiende taal aan bod. Een pizza bestellen in Napels, in Rome de weg naar het Colosseum vragen en in Venetië even praten met de gondeliers? Een bezoek aan zonnig Italië is nog aangenamer als je de taal spreekt. De cursus Italiaans helpt je hierbij goed op weg. Spreektempo Italiaans leren lijkt misschien moeilijk. Het lijkt weinig op het Nederlands en bovendien houden de Italianen er een snel spreektempo op na. Toch is Italiaans leren gemakkelijker dan je denkt. Met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM krijg je Italiaans snel onder de knie. Grammatica Italiaans is een praktische cursus. Lastige grammatica wordt zoveel mogelijk vermeden. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van actuele onderwerpen vergroot je op een vlotte studiemanier je spreek- en luistervaardigheid. Met de cursus Italiaans groeit je woordenschat verrassend snel. Al na de eerste lessen kom je veel verder dan?grazie?,?buongiorno? en?gelati?. Kennis opfrissen Zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek voeren in het Italiaans? Of spreek je de taal, maar wil je je kennis grondig opfrissen? Na de cursus Italiaans kun je met recht zeggen: parlo italiano (ik spreek Italiaans).

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Nederlands

Prijs:  199 EUR (maandelijks 16.6 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.