Cursus Indonesisch (18.25€/ maand)

Cursus Indonesisch

Cursus Indonesisch studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een taal wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Cursus Indonesisch: details

Omschrijving: Bahasa Indonesia: ontdek deze prachtige taal met de cursus Indonesisch Bahasa Indonesia is de nationale taal van Indonesië. Wil je dit unieke land ervaren? De cursus Indonesisch helpt je goed op weg. Selamat datang! Welkom in Indonesië. Deze indrukwekkende’Gordel van Smaragd’bestaat uit ruim 13.000 eilanden. Door de uitgestrektheid van het eilandenrijk spreken de inwoners maar liefst 700 verschillende talen. Indonesisch leren Sinds 1945 is’Bahasa Indonesia’de nationale taal van Indonesië. Hoewel het de moedertaal is van slechts 20 miljoen van de ruim 200 miljoen inwoners, verstaat naar schatting driekwart van de bevolking de taal. Beheers je het nationale Indonesisch, dan geniet je nog meer van die ongedwongen Indonesische cultuur. Bahasa Indonesia is een moderne en zeer dynamische taal. Door de band die de taal vroeger had met ons buurland Nederland bevat de taal veel herkenbare woorden. Toegankelijk Goed om te weten: Indonesisch is geen lastige taal om te leren. Integendeel, het is best een toegankelijke taal. Alledaagse situaties In de cursus Indonesisch komen alle facetten van de Indonesische taal aan bod. De nadruk ligt echter op het praktische gebruik. In tal van alledaagse situaties kun je met vertrouwen je plan trekken. Eten bestellen, de weg vragen, een vriendelijk gesprek aanknopen met de gastvrije inwoners en vertellen hoe mooi je het land vindt. Gaandeweg de cursus Indonesisch leer je ook allerlei interessante weetjes over Indonesië en de Indonesische cultuur. Informeel en zakelijk Na het afronden van de cursus Indonesisch kun je de Indonesische taal lezen en schrijven en voer je vlot een informeel of zakelijk gesprek.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Nederlands

Prijs:  219 EUR (maandelijks 18.25 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.