Cursus IJslands (56.35€/ maand)

Cursus IJslands

Cursus IJslands studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Cursus IJslands: details

Omschrijving: Leer een mooie, traditionele taal: volg de cursus IJslands Het IJslands, de officiële taal van IJsland, is een rijke, traditionele taal. Heb je belangstelling voor dit unieke land en de eeuwenoude saga?s? Verrijk dan je talenkennis met de cursus IJslands. De IJslandse taal heeft zich ontwikkeld uit het Oudnoors. Maar waar in Noorwegen de taal veranderde, bleef ze in het afgelegen IJsland intact. Zo?n 320.000 mensen spreken IJslands. Ben je er daar binnenkortéén van? Boeiende kennismaking IJsland is het land van geisers en warmwaterbronnen, maar ook van saga?s. Deze eeuwenoude verhalen liggen aan de basis van mooie literatuur. De taalcursus IJslands is een solide kennismaking met de traditionele taal. IJslands leren spreken De taalcursus IJslands voert je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt daarbij op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en handige woordenlijsten. Je leert ook over de lokale gewoonten en gebruiken, kennis die goed van pas komt wanneer je bijvoorbeeld de hoofdstad Reykjavik bezoekt. Begroeting In de cursus IJslands leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen, cijfers en tijd, het vragen van de weg, noodgevallen en medische vragen, eten en drinken, winkelen en ontspanning. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Dankzij de efficiënte lesopbouw beschik je al snel over een uitgebreide woordenschat. Start vandaag nog met IJslands leren bij NHA!

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  169 EUR (maandelijks 56.35 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.