Cursus Hongaars (18.25€/ maand)

Cursus Hongaars

Cursus Hongaars studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een taal wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Cursus Hongaars: details

Omschrijving: Ontdek de meest exotische taal van Europa: kies Hongaars Hongaars is een bijzondere taal en vindt haar oorsprong waarschijnlijk in Azië. Wil je een gesprek aan kunnen knopen met de zeer gastvrije’Magyaren'(Hongaren)? Volg dan de cursus Hongaars. In 2004 trad Hongarije als lidstaat toe tot de EU. De handel met dit ondernemende land raakte in een stroomversnelling en steeds meer bedrijven hebben Hongaars sprekende medewerkers nodig. Vakantieland Hongarije is bovendien een prachtig vakantieland. Het machtige Balatonmeer en Boedapest, een van de mooiste hoofdsteden van Europa, hebben een grote aantrekkingskracht bij toeristen. Hongaars leren De cursus Hongaars is zowel voor de zakelijke reiziger als voor de vakantieganger een prima basis. Met de praktische lessen leer je vlot deze boeiende taal. Er is tevens veel aandacht voor een correcte uitspraak, zodat je in Hongarije goed voor de dag komt. In de cursus maak je kennis met het Hongaarse alfabet, de verschillende klanken en de uitspraak. Je breidt stap voor stap je woordenschat uit en je voert al snel een eenvoudig gesprek. Met de gevarieerde oefeningen raak je vertrouwd met deze bijzondere taal. Goulash bestellen Ga je de uitdaging aan? Wil je binnenkort zonder aarzelen goulash bestellen in een Hongaars restaurant of de weg vragen in Boedapest? Start vandaag nog met Hongaars leren bij NHA.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Nederlands

Prijs:  219 EUR (maandelijks 18.25 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.