Cursus Hindi (56.35€/ maand)

Cursus Hindi

Cursus Hindi studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Cursus Hindi: details

Omschrijving: Leer de officiële taal van India: volg de cursus Hindi Hindi is een van de meest gesproken talen ter wereld. Het is de officiële taal van India, na China het land met de meeste inwoners. Wanneer je Hindi spreekt, gaat er een wereld voor je open. Hindi en Engels zijn de twee officiële talen van India. Ongeveer 370 miljoen mensen hebben Hindi als moedertaal of als tweede of derde taal. Oorspronkelijk komt het Hindi uit Noord-India, maar het wordt nu gesproken en begrepen op het hele Indiase subcontinent. Hindi leren spreken In de cursus Hindi leer je de basisprincipes van de taal. De thuisstudie legt de nadruk op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijk uitspraaktips en handige woordenlijsten en door de slimme lesopbouw vergaar je al snel een uitgebreide woordenschat. Ook leuk: je leert in de cursus over Indiase gewoonten en gebruiken. Kennis die goed van pas komt wanneer je een bezoek brengt aan Mumbai, Delhi of de Taj Mahal. Begroetingen In de taalcursus Hindi leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversaties, zoals begroetingen, cijfers en tijd, het vragen van de weg, noodgevallen en medische vragen, eten en drinken, winkelen en ontspanning. Vakantie of zakenreis? Hindi leren is een prima idee voor mensen die via hun werk in contact komen met mensen uit India. Plan je een reis naar dit bijzondere land? Dan leg je na de cursus snel en gemakkelijk contact met de vriendelijke en gastvrije bevolking. Start vandaag nog met Hindi leren bij NHA!

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  169 EUR (maandelijks 56.35 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.