Cursus Fins (18.25€/ maand)

Cursus Fins

Cursus Fins studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een taal wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Cursus Fins: details

Omschrijving: In gesprek gaan met de gastvrije Finnen? Volg de cursus Fins Wil je een gesprek voeren met de meest noordelijke Europeanen? Met de cursus Fins maak je al snel een praatje in het?Suomi?. Finland iséén van de grootste landen van Europa: ongeveer elf keer zo groot als België. De prachtige natuur en gastvrije bevolking maken het tot een aantrekkelijke vakantiebestemming. Wil jij kennismaken met de taal van het land der duizend meren? Dan is de cursus Fins een goed begin. Fins leren spreken? De Finse taal behoort tot de zogenaamde Fins-Oegrische taalfamilie. Het Fins heeft een eigenaardige woordenschat en een opmerkelijke zinsbouw. Dat maakt Fins leren extra uitdagend en zeker ook extra leuk. 29 letters De cursus Fins is een complete cursus met heel veel praktische oefeningen. Je maakt kennis met de 29 letters van het alfabet, de uitspraak daarvan en de grammatica. Toch ligt het accent vooral op spreekvaardigheid. Hoe stel je je voor, hoe vraag je de weg naar Helsinki en hoe bestel je wat te eten? Stap voor stap raak je vertrouwd met het Fins. Door Finse verhalen te lezen, bouw je een steeds grotere woordenschat op en ontdek je?de typische manier? waarop Finnen iets vertellen. Vakantie of zakenreis? De cursus Fins is een aanrader wanneer je een reis naar Finland plant of wanneer je via het werk in contact komt met Finnen of Finse bedrijven. Een leuke cursus die je laat kennismaken met een verrassende taal en een hartelijk volk.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Nederlands

Prijs:  219 EUR (maandelijks 18.25 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.