Cursus Estisch (56.35€/ maand)

Cursus Estisch

Cursus Estisch studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Cursus Estisch: details

Omschrijving: Ontdek de boeiende taal van Estland: volg de cursus Estisch De Estlandse taal, ook wel Estisch of Ests genoemd, is verwant aan het Fins en het Hongaars. Ga je de uitdaging aan om deze taal onder de knie te krijgen? Estland behoort samen met Letland en Litouwen tot de Baltische staten. Vreemd genoeg is de Estlandse taal niet verwant aan de talen van die twee buurlanden. Wel vertoont het Ests gelijkenissen met het Fins en het Hongaars. Estisch leren spreken De taalcursus Estisch leidt je stap voor stap door de nieuwe taal en legt daarbij de nadruk op spreekvaardigheid. Praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en handige woordenlijsten maken de taal toegankelijk, ook als je in het begin weinig gevoel hebt voor Ests. Uiteraard leer je alles over de lokale gewoonten en gebruiken want die kennis komt goed van pas bijvoorbeeld wanneer je de hoofdstad Tallinn bezoekt. Woordenschat In de cursus Estlands leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversaties, zoals begroetingen, cijfers en tijd, het vragen van de weg, noodgevallen en medische vragen, eten en drinken, winkelen en ontspanning. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Dankzij de slimme lesopbouw vergaar je al snel een uitgebreide woordenschat en kun je jezelf verstaanbaar maken in het Estisch. Vakantie of zakenreis? De taalcursus Estisch is een goede keuze wanneer je via je werk in contact komt met bedrijven uit Estland. Maar ook vakantiegangers die dit mooie land in het noordoosten van Europa bezoeken, vinden in deze compacte taalopleiding een prima basis.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  169 EUR (maandelijks 56.35 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.