Cursus Engels voor gevorderden (16.6€/ maand)

Cursus Engels voor gevorderden

Cursus Engels voor gevorderden studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een taal wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Cursus Engels voor gevorderden: details

Omschrijving: Cursus Engels voor gevorderden Beheers je de basics van de Engelse taal en wil je deze basiskennis verder ontwikkelen? Met de cursus Engels voor gevorderden leer je jouw taalgebruik perfectioneren en word je woordenschat vergroot. Tijdens de cursus oefen je lees-, luister en spreekvaardigheid. Na afloop van deze cursus beheers je de Engelse taal op hoog niveau en kun je met gemak Engelse literatuur lezen en volg je vlot Engelstalige toneelstukken, tv-programma’s en films. Voor wie is de cursus geschikt? De cursus Engels voor gevorderden is ideaal voor iedereen die de basiscursus heeft afgerond of die al over een redelijke basiskennis van de Engelse taal beschikt. Na afloop kun je op hoog niveau gesprekken voeren. Dat maakt deze cursus uitermate geschikt voor iedereen die het Engels wil toepassen op het werk, maar ook bijvoorbeeld voor op vakantie. Het perfectioneren van je kennis over de Engelse taal is gemakkelijker dan je denkt. Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM til je jouw Engels al snel naar een hoger niveau en kun je dit direct in de praktijk toepassen. Internationaal erkend Cambridge diploma halen is mogelijk De cursus Engels voor gevorderden is ontwikkeld op ERK niveau B1. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Cambridge English examen om zo het wereldwijd erkende diploma te behalen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de prestigieuze University of Cambridge. Dit examen wordt doorlopend in heel België afgenomen. Deelnemen aan het examen is zeker niet verplicht. Je kunt na afloop ook examen doen voor het NHA-instituutsdiploma of een NHA-getuigschrift aanvragen. Inclusief digitale geluidsbestanden De lessen zijn voorzien van luister- en spreekoefeningen. Een belangrijk hulpmiddel bij het leren van de juiste uitspraak. Tijdens de cursus word je begeleid door jouw persoonlijke docent. De geluidsbestanden (luisteroefeningen) staan in je online leeromgeving, het NHA-studentenplaza. Deze geluidsbestanden zijn te beluisteren op je computer, tablet of smartphone. De Engels voor gevorderden cursus levert een goede beheersing op van de alledaagse Engelse taal. Al vrijwel meteen kun je gebruik maken van je praktische talenkennis. Daarom is de cursus Engels bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Daarnaast is een ruimere talenkennis vanzelfsprekend ook heel waardevol op vakantie. Cursus Engels beginners + gevorderden: combi Als je meteen inschrijft voor de cursus Engels”beginners + gevorderden”samen, is de totale looptijd maar 15 maanden. Dit komt door een”overlapping”van beide cursussen. Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heb je dan bovendien de cursus Engels voor gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM. Kijk hier voor meer informatie over de combinatie cursus Engels

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Nederlands

Prijs:  199 EUR (maandelijks 16.6 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.