Cursus Egyptisch (56.35€/ maand)

Cursus Egyptisch

Cursus Egyptisch studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Cursus Egyptisch: details

Omschrijving: Reis je naar het land van de piramides? Volg dan de cursus Egyptisch Egyptisch is een van de meest gesproken Arabische dialecten. Met de praktische cursus Egyptisch krijg je deze taal vlot onder de knie. Je voert al snel een gesprek in het Egyptisch. Egypte is het land van de piramides en de farao?s. Een prachtige land voor zowel cultuurliefhebbers als zonnekloppers. De cursus Egyptisch is een goede kennismaking met deze Arabische taal. Plan je een reis naar dit indrukwekkende land? Spreek de gastvrije bevolking in hun eigen taal aan en pluk de vruchten. Uitspraaktips De cursus Egyptisch voert je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt daarbij op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en handige woordenlijsten. Je maakt ook kennis met de lokale gewoonten en gebruiken. Dat komt goed van pas wanneer je bijvoorbeeld de hoofdstad Caïro of Hurghada, de badplaats aan de Rode Zee, bezoekt. Begroeting In de cursus Egyptisch leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisgesprekken, zoals begroetingen, cijfers en tijd, het vragen van de weg, noodgevallen en medische vragen, eten en drinken, winkelen en ontspanning. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Door de slimme lesopbouw vergaar je al snel een uitgebreide woordenschat. Van rechts naar links Benieuwd hoe het is om van rechts naar links te lezen? En neem je de uitdaging van?vreemde tekens? graag aan? Start vandaag nog met Egyptisch leren bij NHA!

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  169 EUR (maandelijks 56.35 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.