Cursus Duits (16.6€/ maand)

Cursus Duits

Cursus Duits studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een taal wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Cursus Duits: details

Omschrijving: Wil je beter communiceren inéén van onze landstalen? Volg dan de cursus Duits Een gesprek voeren tijdens je vakantie in Duitsland of in de Belgische Oostkantons? Je skileraar beter begrijpen? De krant kunnen lezen die op je Berlijnse hotelkamer ligt? Met de cursus Duits wordt het kinderspel.?Guten Tag. Wie geht?s?? De Duitse taal is best goed te volgen en ook vrij gemakkelijk onder de knie te krijgen. Dat is fijn want Duits iséén van onze drie landstalen. Duitsland is een belangrijke handelspartner en veel bedrijven onderhouden intensieve relaties met Duitse ondernemingen. Bovendien is België een geliefde vakantiebestemming voor Duitsers en reizen we zelf ook vaak naar? of door? Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Duits leren is om die reden een goed idee. Duitse kranten Mit, nach, bei? Hoe zit het ook al weer met die naamvallen? In de cursus Duits komt het uitgebreid aan de orde. Al na een paar lessen kun je een eenvoudig gesprek voeren, radio- en televisie-uitzendingen volgen en Duitse boeken, kranten en tijdschriften lezen. Duits leren middels een praktische cursus Duits is een praktijkgerichte cursus. Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM voelt de taal al snel vertrouwd aan. Aan de hand van actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Je gaat dus aan de slag met Duits leren in de praktijk, en krijgt zo de op het eerste gezicht lastige grammatica ook vlot onder de knie. Kennis opfrissen Wil je Duits leren om zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek te kunnen voeren in deze taal? Of spreek je de taal, maar wil je je kennis opfrissen? De cursus Duits gidst je op een aangename manier door de wereld van de naamvallen en de umlaut. Snelcursus Duits Wil je snel Duits leren? Met de cursus Duits van NHA bepaal je zelf jouw eigen tempo. Meer tijd en ruimte? Dan kun je sneller door de cursus Duits!

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Nederlands

Prijs:  199 EUR (maandelijks 16.6 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.