Cursus Chinees (16.6€/ maand)

Cursus Chinees

Cursus Chinees studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een taal wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Cursus Chinees: details

Omschrijving: Leer de taal van de toekomst: Chinees Chinees leren is misschien wel de beste investering die je kunt doen. Niet om iets te bestellen bij de lokale Chinees, maar wel om zaken te doen want het land is sterk aan het groeien. In China woont bijna een kwart van de wereldbevolking en Chinees is dan ook wereldwijd de meest gesproken taal. China zit in een stroomversnelling. Het land maakt een flinke groei door en de Chinese economie speelt een belangrijke rol hierin. Steeds meer Chinezen ontdekken Europa? en dus ook België? en steeds meer bedrijven slaan hun vleugels uit naar China. Juiste toon De Chinese taal wordt met de dag belangrijker en geldt als de?taal van de toekomst?. In deze cursus leer je het Mandarijn-Chinees, de taal uit de omgeving van Bejing (Peking). Dit wordt beschouwd als het standaard Chinees en je kunt er dus in bijna heel het land mee terecht. Chinees is een zeer boeiende taal. Wist je bijvoorbeeld dat het een?toontaal? is? Door een woord op een andere toon uit te spreken, krijgt het een andere betekenis. Eigen alfabet De Chinese taal bestaat niet uit letters, maar uit karakters. Om het eenvoudiger te maken, wordt er in de cursus een hulpmiddel gebruikt om het Chinees te schrijven met ons eigen Latijnse alfabet. Wel leer je een aantal belangrijke karakters, zodat je bijvoorbeeld belangrijke borden en aanduidingen kunt lezen. In de cursus Chinees leer je al snel hoe je als toerist of zakenreiziger een eenvoudig gesprek voert. Complexe tekens Ga je de uitdaging aan? Wil je jouw omgeving versteld doen staan en die Chinese klant of toerist in zijn eigen taal aanspreken? Start vandaag nog met Chinees leren bij NHA.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Nederlands

Prijs:  199 EUR (maandelijks 16.6 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.