Cursus Bulgaars (56.35€/ maand)

Cursus Bulgaars

Cursus Bulgaars studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Cursus Bulgaars: details

Omschrijving: Ontdek de historische betekenis van het Bulgaars en volg de cursus Bulgaars is een Slavische taal en is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van deze taalfamilie. Heb je interesse in de taal van Bulgarije en wil je Bulgaars leren spreken? Stort je dan in het diepe en laat je verrassen. Bulgarije is steeds meer in trek als vakantieland. De schitterende stranden aan de Zwarte Zee en de besneeuwde bergtoppen staan garant voor een leuke zon- of wintervakantie. Heb je plannen om dit ongerepte Balkanland te bezoeken? Dat wordt extra boeiend als je de taal spreekt, want zo leg je gemakkelijk contact met de vriendelijke bevolking. Ook buiten Bulgarije Bulgaars is een Slavische taal. Het eerste Slavische alfabet was gebaseerd op een dialect van het Bulgaars. Daarmee speelt deze taal een belangrijke rol in de ontwikkeling van de Slavische talen. Bulgaars wordt ook gesproken buiten de landsgrenzen van Bulgarije, bijvoorbeeld in delen van: Oekraïne, Moldavië, Roemenië, Servië, Griekenland Cyrillische alfabet Het Bulgaars maakt gebruik van het Cyrillische alfabet. Dat is even wennen, maar het maakt Bulgaars leren wel extra uitdagend. Omdat alles ook fonetisch wordt weergegeven, levert het bovendien weinig problemen op. Uitspraaktips De interactieve cursus Bulgaars gidst je stap voor stap door de nieuwe taal. De lessen leggen de nadruk op spreekvaardigheid en je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en handige woordenlijsten. Je maakt in de cursus Bulgaars ook kennis met de lokale gewoonten en gebruiken. Dat komt zeker van pas wanneer je het land bezoekt. Vakantie of zakenreis? Ga je binnenkort op vakantie naar het Bulgarije of een ander deel van de Balkan? Met een cursus Bulgaars haal je meer uit je reis. Maar ook wanneer je een zakenreis plant naaréén van de landen waar Bulgaars wordt gesproken, bewijst de cursus zeker zijn waarde. Start vandaag nog met Bulgaars leren bij NHA!

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  169 EUR (maandelijks 56.35 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.