Cursus Arabisch (16.6€/ maand)

Cursus Arabisch

Cursus Arabisch studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een taal wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Cursus Arabisch: details

Omschrijving: Arabisch leren bij NHA Een cursus Arabisch? Een goed idee! Net als Spaans en Engels is Arabisch een echte wereldtaal. Wereldwijd is het de moedertaal van ongeveer 300 miljoen mensen. Voor 250 miljoen anderen is het de tweede taal. Tijd dus om Arabisch te leren! Ook in België wonen heel wat Arabisch sprekende mensen. De taal kan dus goed van pas komen tijdens zakelijke transacties en vakanties. De cursus Arabisch is een goede stap om in deze taal te communiceren. Zoals bekend is Arabisch de belangrijkste taal in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Je kunt met deze taal terecht in landen als Algerije, Bahrein, Egypte, Irak, Jemen, Jordanië, Koeweit, Libanon, Libië, Marokko, Mauritanië, Oman, Palestina, Qatar, Saoedi-Arabië, Soedan, Syrië, Tunesië en de Verenigde Arabische Emiraten. Ook buiten deze landsgrenzen spreken vele mensen Arabisch. Denk bijvoorbeeld aan minderheden in Iran, bepaalde Centraal-Aziatische landen en de Afrikaanse landen Tsjaad en Nigeria. Door Arabisch te leren, maak jij straks deel uit van een gemeenschap die uit honderden miljoenen mensen bestaat. Daarnaast is het beslist een goede aanvulling op je CVén je persoonlijke ontwikkeling. Vakantie of zaken Ga je binnenkort op vakantie naar een land waar Arabisch de voertaal is? Met een cursus Arabisch haal je meer uit je reis. Ook wanneer je een zakenreis naar deze taalstreken plant, bewijst Arabisch leren zeker zijn waarde. Zelfs in Brussel spreekt inmiddels een op vijf inwoners Arabisch. Daarom is er veel vraag naar mensen die deze taal beheersen. Ga je Arabisch leren, dan heb je voorrang tijdens sollicitaties in bijvoorbeeld het ziekenhuis, bij de politie en bij andere medische of maatschappelijke instellingen. Ook de reis- en horecasector, en talloze multinationals zoeken voortdurend Arabisch sprekende collega?s. Officiële taal: MSA Net als veel andere talen, kent Arabisch tal van dialecten. In de cursus Arabisch leer je het moderne standaard Arabisch (MSA). Het officiële MSA wordt gebruikt in alle formele zaken, zoals boeken, kranten, nieuwsberichten en televisie-uitzendingen. Je hebt er dus alle baat bij de officiële taal te beheersen. Arabisch leren is van rechts naar links lezen Wil je kennismaken met die vreemde tekens? Zelf ervaren hoe het is om van rechts naar links te lezen? Start dan met de cursus Arabisch en ontdek deze boeiende taal. We leveren tevens een stickervel met de Arabische tekens bij deze taalcursus dat zowel voor Azerty als Qwerty toetsenborden te gebruiken is. Op deze wijze is ook de typevaardigheid van het Arabisch eenvoudiger te leren.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Nederlands

Prijs:  199 EUR (maandelijks 16.6 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.