Cultuurwetenschappen (49.85€/ maand)

Cultuurwetenschappen

Cultuurwetenschappen studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Cultuurwetenschappen: details

Omschrijving: Interesse in mens en maatschappij? Volg de cursus Cultuurwetenschappen Hoe staat de maatschappij onder invloed van historische en culturele aspecten? Daar draait het om in de cursus Cultuurwetenschappen. Cursus Cultuurwetenschappen: leer van actualiteiten Deze cursus Cultuurwetenschappen bevat tal van interessante onderwerpen die je in de krant, op het nieuws en in de omgang met anderen regelmatig tegenkomt. De cursus is ook ideaal als je persoonlijke belangstelling hebt voor samenlevingsvraagstukken. In deze interdisciplinaire cursus raak je vertrouwd met begrippen uit de filosofie, antropologie, geschiedenis, sociologie en esthetica. In de cursus Cultuurwetenschappen krijg je ook inzicht in de volgende onderwerpen zoals opgenomen in de eindtermen: politiek; communicatie&media; recht; wetenschap; kunst. Discussies doorgronden Wat is identiteit? Wanneer spreken we van een cultuurbeschaving? Daar zijn verschillende opvattingen over. In de cursus Cultuurwetenschappen bestudeer je een aantal van die opvattingen. Wat is het verschil tussen waarden en normen? Er wordt in de cursus uitgebreid aandacht besteed aan ethiek, leefgewoonten en beschouwingen. Hoe houdt artistieke expressie ons een spiegel voor? Ook dat komt uitgebreid aan bod. Scherp observeren Terwijl je steeds meer leert over cultuur en maatschappij, scherp je jouw observatie- en reflectievermogen aan. Tot slot leer je in deze cursus Cultuurwetenschappen hoe je op een wetenschappelijke manier kennis verwerft en hoe je die kennis verwerkt in een verslag of aanwendt voor het formuleren van een hypothese. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Beroepsopleidingen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  299 EUR (maandelijks 49.85 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.