Criminologie (74.75€/ maand)

Criminologie

Criminologie studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Criminologie: details

Omschrijving: Belangstelling voor preventie en opsporing? Volg de cursus Criminologie Werk jij bij een onderzoeksbureau of ben je werkzaam als detective? Of zit je in de beveiligingsbranche of werk je in opdracht van een strafrechtadvocaat? Als je inéén van deze branches werkzaam bent, of graag werkzaam zou willen zijn, dan is een cursus criminologie een interessante aanvulling op je kennis. Wat is Criminologie eigenlijk? Het is de wetenschap die crimineel gedrag bestudeert, maar ook de maatschappelijke reactie op dat gedrag. Je houdt je bezig met criminaliteit, maar dan bekeken vanuit diverse oogpunten. Denk aan de psychologische, sociologische en economische invalshoek. Vanuit beroepsmatige of persoonlijke interesse De cursus Criminologie kan bijvoorbeeld erg verhelderend zijn wanneer je als detective of beveiliger werkt. Ook bij een baan in de rechtswetenschappen kan de cursus een goede aanvulling zijn op je kennis. Natuurlijk kun je de cursus Criminologie ook volgen vanuit persoonlijke interesse. Misschien heb je wel een algemene interesse in het verklaren en voorkomen van crimineel gedrag. Wat je doel ook is, met deze cursus van NHA kun jij zeker aan de slag! Cursus Criminologie van hoge kwaliteit De kwalitatief hoogstaande opleiding Criminologie is een boeiende introductie in de sociaalwetenschappelijke wereld van criminaliteit en opsporing. Er wordt gewerkt met degelijk cursusmateriaal zodat jij in je eigen tempo je kennis op het gebied van criminologie kunt uitbreiden. Misdaadpreventie In de cursus leer je de werkwijzen en praktische mogelijkheden voor oplossing en preventie van misdaden. Je verdiept je in de organisaties uit de justitiële keten: politie; gemeenten; particuliere beveiligingsorganisaties. Je leert over de diverse vormen van criminaliteit en criminaliteitsbestrijding. Crimineel goed Geïnteresseerd in het brede en actuele vakgebied van criminologie? Wil meer doen met dit maatschappelijk belangrijke onderwerp? Volg de cursus Criminologie en leg een goede basis.

Categorie: Beroepsopleidingen|Recht&juridisch

Prijs:  299 EUR (maandelijks 74.75 EUR)

Studieduur: 4 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.