Cosmetisch Masseur (61.5€/ maand)

Cosmetisch Masseur

Cosmetisch Masseur studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een eigen zaak wil starten.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Cosmetisch Masseur: details

Omschrijving: Bijdragen aan een gezond en vitaal lichaam? Volg de cursus Cosmetisch Masseur Massages helpen mensen gezond te houden. Wil je daaraan bijdragen en aan de slag gaan als therapeut of als masseur bij een wellnesscentrum? Met de cursus Cosmetisch Masseur leg je een stevige basis voor dit interessante beroep. Goede voeding, voldoende beweging en rust zijn belangrijk voor een gezond en vitaal lichaam. Ook massages helpen om gezond te worden en te blijven. Een cosmetisch masseur kan aan de slag als zelfstandig therapeut of gaan werken bij een schoonheidsspecialiste, een wellnessresort of een cosmetisch bedrijf. Mensen helpen ontspannen Ben je sociaal en empatisch, wil je mensen helpen ontspannen en heb je belangstelling voor gezondheid? Dan is de cursus Cosmetisch Masseur een goede keuze voor jou. De cursus Cosmetisch Masseur bestaat uit deze drie modules: anatomie, fysiologie en pathologie; massagetechnieken; massage per lichaamsdeel. Theorie en praktijk In de cursus leer je over het menselijk lichaam en raak je vertrouwd met het spier- en beenderstelsel en de bloedsomloop. Je maakt kennis met de verschillende massagetechnieken en leert hoe je een massage uitvoert. Je oefent je kennis van het masseren in de praktijk. Een massage kan bedoeld zijn om te ontspannen, maar ook om het lichaam en de huid te laten herstellen. Je leert hoe je een klant kunt helpen om zijn of haar lichaam te verbeteren en optimaal in vorm te houden. Eigen praktijk beginnen? De cursus is een goede voorbereiding op het examen. Wanneer je slaagt voor het examen, ontvang je het NHA diploma Cosmetisch Masseur. Als je ook je diploma Bedrijfsbeheer wilt behalen, kun je kiezen voor de voordelige combinatie Cosmetisch Masseur + Bedrijfsbeheer (volg hiervoor onze opleiding Eigen Massagesalon Starten). Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek”in tien stappen naar je eigen zaak”Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

Categorie: Eigen zaak starten|Beauty en wellness

Prijs:  369 EUR (maandelijks 61.5 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.