“Copywriter” ( 368.9EUR)

"Copywriter"

“Copywriter” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Copywriter”: details

Omschrijving: “Houd je van schrijven, en vind je het leuk om anderen te helpen hun producten op een aantrekkelijke manier onder de aandacht te brengen? Dan is de cursus Copywriter zeker iets voor jou! Als copywriter schrijf je wervende teksten over allerlei verschillende producten en diensten. Je zorgt ervoor dat jouw teksten mensen nieuwsgierig maken, inspireren of verleiden, zodat jouw klanten meer kunnen verkopen. Jouw uitdaging is om voor elke uiting de juiste tekst te maken. Of het nu een brochure, een internetpagina, of een krantenartikel is. Wat kun je met deze cursus Copywriting?De cursus Copywriter leidt op voor een diploma. Na het afronden van de cursus weet jij je weg te vinden in de reclamewereld. Je weet wat wel en niet werkt, en hoe je het beste gebruik kunt maken van de verschillende media.  ” “” “” “De cursus Copywriter leert je alles wat je nodig hebt om als succesvol copywriter aan de slag te kunnen. Binnen je eigen functie, of als zelfstandig ondernemer met een eigen tekstbureau. Tijdens de cursus komen de volgende onderdelen aan bod:  Het vakgebied copywriting Je maakt kennis met het vakgebied van de copywriter: de wereld van de reclame.   De verschillende media De verschillende soorten reclame die je in het dagelijks leven kunt vinden, wordt toegelicht. Tv-commercials, folders, advertentieteksten, wervende posters en meer.   Schrijven voor de verkoop Je leert een goede tekst te schrijven voor de verkoop van een product.   Schrijven voor internet Schrijven voor het internet vraagt een andere aanpak dan voor bijvoorbeeld een folder. Je leert hoe internetsites zijn opgebouwd, en hoe je hiervoor een goede tekst schrijft.   Beginnen als zelfstandig copywriter Wil je als zelfstandig copywriter aan de slag? In de cursus leer je hoe je een eigen tekstbureau opzet, hoe je klanten werft en een portfolio opbouwt. ”

Prijs: 368.9 EUR

Categorie: “Eigen zaak ,Schrijven”

Studieduur: 9 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.