Contentmarketing (96.35€/ maand)

Contentmarketing

Contentmarketing studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Contentmarketing: details

Omschrijving: Content marketing opleiding: bereik, motiveer en activeer je klanten met content De aandacht van jouw (toekomstige) klanten trekken? Dan is het maken van content en het managen van community?s onmisbaar in jouw werkzaamheden. Met de opleiding Content Marketing leer je op praktische en planmatige wijze inspelen op de huidige marketing- en communicatie-uitdagingen. Persoonlijke, onderscheidende en relevante content creëren die het resultaat is van een heldere strategie, is de sleutel tot succes. Doelen bepalen, content creëren&effecten meten Haal jij voldoening uit het creëren en bedenken van content? Dan is de cursus Content Marketing helemaal geschikt voor jou. Tijdens de opleiding leer je gestructureerd en doelgericht contentmarketing toepassen. Van het bepalen van doelen en doelgroepen tot en met het maken van content en het meten en optimaliseren van de effecten. Al deze onderwerpen komen uitgebreid aan bod tijdens de opleiding. Praktijkgerichte cursus Content Marketing Tijdens de opleiding ontwikkel je competenties en vaardigheden die nodig zijn om contentmarketing effectief te kunnen toepassen in de praktijk. De lesstof is voorzien van vele praktijkvoorbeelden en praktische handvaten waarmee je meteen aan de slag kunt. Je gaat tijdens de opleiding onder andere aan de slag met de ROEM-cyclus. Met behulp van deze cyclus, die bestaat uit vier fases en acht opeenvolgende processtappen, kom je tot doelgerichte, planmatige en meetbare contentmarketing en community management. Zo weet jij precies wat nodig is voor het ontwikkelen van een goede contentstrategie. Maar in de opleiding Content Marketing gaan we nog een stapje verder. Leer effectieve en verfrissende content ontwikkelen Hoewel strategie ontzettend belangrijk is, kom je zonder goed geschreven content niet ver. Je leert daarom ook welke eisen gesteld worden aan verschillende contentvormen, zoals websites, nieuwsbrieven en blogs. Je gaat dus concreet aan de slag met het ontwikkelen van effectieve en verfrissende content.

Categorie: Beroepsopleidingen|Marketing

Prijs:  289 EUR (maandelijks 96.35 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.