Communicatie Manager (33.65€/ maand)

Communicatie Manager

Communicatie Manager studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Communicatie Manager: details

Omschrijving: Maak carrière in de communicatie met de cursus Communicatie Manager Goede, zorgvuldige communicatie is voor ieder bedrijf en iedere organisatie van groot belang. Met de cursus Communicatie Manager ontwikkel je je tot een professional en leg je een goede basis voor een veelgevraagd diploma. Niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook binnen de overheid speelt communicatie een belangrijke rol. Er is steeds meer aandacht voor goede interne en externe contacten. Communicatie heeft als beleidsinstrument een vaste plaats verworven. Theorie en praktijk Een professionele communicatiemanager beschikt over een goede opleiding, waarin aandacht is voor theoretisch inzicht en voor praktische vaardigheden. De cursus Communicatie Manager bereidt je goed voor op het dagelijkse werk van een communicatieverantwoordelijke. Het studieprogramma laat je onder meer kennismaken met marketing- en concerncommunicatie, identiteit, imago, onderzoek en gegevensverzameling. Ook voor zelfstandige ondernemers Werk je als communicatiemedewerker bij een bedrijf, een overheidsdienst, een liefdadigheidsinstelling of maatschappelijke organisatie? Ben je juist op zoek naar een job in de communicatie? Of ben je zelfstandig ondernemer? De cursus Communicatie Manager verdiept je kennis van het communicatievak en vergroot je vaardigheden.

Categorie: Beroepsopleidingen|Communicatie

Prijs:  269 EUR (maandelijks 33.65 EUR)

Studieduur: 8 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.