Commerciële Teksten Schrijven (53.8€/ maand)

Commerciële Teksten Schrijven

Commerciële Teksten Schrijven studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Commerciële Teksten Schrijven: details

Omschrijving: Trek de aandacht met tekst: volg de cursus Commerciële Teksten Schrijven Je bedrijf biedt natuurlijk toegevoegde waarde aan afnemers. Maar hoe breng je de unique selling points over? Gewoon meedelen of geef je er een creatieve draai aan? Op welke manier communiceer je doeltreffend de meerwaarde van een product of dienst? Schrijf commercieel sterke teksten, als een volleerd copywriter, bij voorkeur met meetbaar resultaat. Hoe vestig je de aandacht op USP?s zonder jezelf als een gorilla op de borst te kloppen? Je leert het in de cursus Commerciële Teksten Schrijven. Leer Commercieel schrijven Ontdek in de cursus Commerciële Teksten Schrijven hoe je met een tekst jezelf subtiel in de kijker speelt. Commercieel schrijven wordt ook wel copywriting genoemd. Maar dat is niet helemaal correct. Zo zijn er ook copywriters die voor de overheid niet-commerciële teksten schrijven. In de cursus leer je in vijf maanden tijd doeltreffende teksten te schrijven voor bijvoorbeeld: websites; speeches; e-mails en nieuwsbrieven. Gratis PR genereren Ook public relations en het genereren van aandacht in de pers komen aan bod. Hoe kom je eigenlijk in de krant? Gratis? Dus zonder een advertentie. Dat ontdek je in het onderdeel?persberichten schrijven?. Je wilt waarschijnlijk ook andere tekstuele uitingen inzetten. Wat dacht je van: flyers folders brochures Maar wat is precies het verschil tussen een flyer en een folder? Wanneer zet je een brochure in als instrument? Samenwerkingspartners vinden En hoe komt een brochure eigenlijk tot stand? Moet er ook visuele content in? Op welke manier werk je samen met een grafisch vormgever of een desktoppublisher? Behalve drukwerk zijn er natuurlijk andere wegen waarmee je een boodschap zendt, bijvoorbeeld via: LinkedIn; Facebook; Twitter. Schrijven voor sociale media Sociale media zijn niet meer weg te denken. Wanneer zet je welk medium in? Wat schrijf je op de Facebook bedrijfspagina? Ook dat leer je in de cursus Commerciële Teksten Schrijven. Een slogan formuleren? Ook dat komt uitgebreid aan bod. Schrijftechnieken beheersen Ontdek hoe je een boodschap doeltreffend communiceert in de rol van copywriter of tekstschrijver. Leer commercieel schrijven. Volg de cursus Commerciële Teksten Schrijven.

Categorie: Beroepsopleidingen|Communicatie

Prijs:  269 EUR (maandelijks 53.8 EUR)

Studieduur: 5 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.