Civas opleidingen is de oplossing als je meer wil weten op het vlak van coaching, psychologie, persoonlijke groei,… Ze zijn namelijk een vaste waarde in het meer in jezelf naar boven halen. Civas is een onderwijsinstelling in Antwerpen, opgenomen in het centraal register voor kort beroepsonderwijs én lid van de Nederlandse raad voor training en opleiding. Je hebt bij Civas opleidingen en keuze uit 120 studies. Een populaire keuze is vitaliteitscoach of een nieuwe is teamcoach. Kortom voldoende keuze! Je staat er trouwens niet alleen voor. Naast het professionele lesmateriaal heb je bovendien persoonlijke begeleiding.

Civas opleidingen: overzicht

Bij Civas heb je vanaf dag 1 persoonlijke begeleiding. De taken die je krijg, stuur je eenvoudig doorvia het studentenportaal. Via dit portaal sta je ook in contact met je docent. Maar daar kan je ook je resultaten bekijken. Is er aan je gekozen opleiding een certificaat of diploma verbonden. Dan ontvang je dat na het slagen van je examen. Wist je dat je perfect van thuis uit openboek examens via internet aflegt? Kijk daarom zeker naar de examenvorm als je je favoriete studie gekozen hebt.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Opleidingsaanbod. Voor meer inspiratie neem snel een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.