Cateraar (58.20€/ maand)

Cateraar

Cateraar studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Cateraar: details

Omschrijving: Werken in de catering? Volg de opleiding cateraar Van catering verzorgen bij grote feesten en bijeenkomsten tot luxe broodjes leveren voor een bedrijfslunch: in de opleiding Cateraar van NHA leer je alles wat nodig is om succesvol aan de slag te gaan als professioneel cateraar. Wil je een eigen cateringbedrijf starten of werk je al bij een cateraar en wil je alle aspecten van het cateringvak doorgronden? Volg de opleiding Cateraar en leer alles over: winstgevende producten en diensten; klantenbinding en klantwerving; alles over werken met en bewaren van voedingswaren; prijsbepaling&administratie. Admistratie klinkt misschien niet als een sprankelende activiteit in de context van catering, maar het hoort wel bij een cateringbedrijf. Alles staat of valt immers met correct papierwerk en juiste (prijs)calculaties. Catering met een goede keuken Bij de thuisstudie Cateraar leer je in jouw eigen tempo wat er nodig is om te werken als cateraar. Of je nu met je foodtruck ingehuurd wordt om de catering te verzorgen bij festivals of je verzorgt luxe diners bij mensen thuis: een goed uitgeruste keuken, mobiel of vast, is een vereiste. Starten als zelfstandig cateraar? De meeste mensen die de opleiding Cateraar volgen starten als zelfstandige, eventueel in bijberoep. Met minimaal bedrijfsrisico en een goed ondernemingsplan kun je al snel uitgroeien tot een succesvol en volwaardig zelfstandig ondernemer in de dynamische wereld van de catering. Het klinkt eenvoudig en dat is het ook, maar toch zijn er drempels. Als cateraar heb je te maken met wetten en regels. In de cursus leer je wat nodig is, welke hygiëne eisen de overheid bijvoorbeeld stelt als je met voedingswaren werkt en hoe je conform de regels facturen opstelt en boekhouding voert.

Categorie: Eigen zaak starten|Horeca en evenementen

Prijs:  349.00 EUR (maandelijks 58.20 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.