Callcenter Medewerker (48.2€/ maand)

Callcenter Medewerker

Callcenter Medewerker studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Callcenter Medewerker: details

Omschrijving: Contact met klanten via telefoon en sociale media? Word Callcenter Medewerker Bel je de hele dag mensen als je in een callcenter werkt? Of chat je ook met klanten? En reageer je op Facebookberichten? Als callcenter medewerker doe je meer dan alleen maar bellen. Wat precies? Dat leer je in de cursus Callcenter Medewerker. Als medewerker van een customer contact center heb je op verschillende manieren contact met klanten en geïnteresseerden. Bellen is een belangrijk onderdeel van je werk en dat doe je bij voorkeur zo goed mogelijk. Reageren op Facebook Bij een callcenter of klantenservicecentrum benut je meerdere kanalen: Via Facebook beantwoord je de vraag van mevrouw Janssens over haar vliegticket. Op Twitter haak je in op een gesprek over je bedrijf. Via de chatfunctie adviseer je een klant over een artikel. Behalve via webcare heb je ook telefonisch contact met (mogelijke) klanten. Mensen bellen over een probleem met hun tv of om hun krantabonnement op te zeggen. Problemen oplossen Sommige klanten hebben een klacht. Hoe ga je daar als Klantenservicemedewerker mee om? En wat doe je als je niet weet hoe je een probleem oplost? Of als een klant agressief reageert? Je ontdekt het allemaal in de cursus Callcenter Medewerker. Als callcentermedewerker voer je steeds een gesprek met een klant, of dit nu via e-mail, WhatsApp of telefoon is. Gesprekken sturen Je doet er alles aan om de gesprekken de goede kant op te sturen. Maar hoe doe je dat? In de cursus leer je hoe je gesprekstechnieken inzet. En hoe haal je de essentie uit een vraag of klacht? Ook dat leer je in de cursus Callcenter Medewerker. Tips krijgen Omdat je veel sociale media benut, schrijf je ook veel berichtjes. In de cursus krijg je allerlei tips en tricks voor het schrijven van een post, reactie of e-mail. Na je cursus weet je hoe je een gesprek leidt en de juiste vragen en klachtgesprekken zo positief mogelijk afhandelt. Je versterkt ook nog eens je commerciële vaardigheden en je kennis over sociale media. Je komt goed voor de dag wanneer je solliciteert naar een job bij een callcenter; customer contact center; afdeling webcare&klantenservice. Werken bij een callcenter of het Webcareteam? Kom alles te weten over gesprekstechnieken, sociale media en customer service. Ook versterk je het Webcareteam. Of je gaat aan de slag bij een callcenter. Volg de cursus Callcenter Medewerker en bereid je voor op de dynamische wereld van callcenters.

Categorie: Beroepsopleidingen|Commercieel

Prijs:  289 EUR (maandelijks 48.2 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.