Business English (122.35€/ maand)

Business English

Business English studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Business English: details

Omschrijving: Zakelijk communiceren in het Engels? Volg de cursus Business English Vloeiend communiceren in Business English? Dat is allesbehalve vanzelfsprekend, maar steeds vaker vereist: het bedrijfsleven zoekt mensen die uitstekend zakelijk Engels begrijpen en spreken. De cursus Business English helpt je snel op weg. De taalcursus Business English is bekroond met de English Speaking Union-prijs voor de beste zelfstudiecursus. Je leert Engels spreken aan de hand van casestudies van authentieke zakelijke situaties. De opgedane kennis pas je direct toe. Spreekvaardigheid In de taalcursus zakelijk Engels ligt de nadruk op actief taalgebruik en op spreekvaardigheid en niet op grammatica. Met het beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM leer je de taal stap voor stap. Het principe is zeer eenvoudig: luisteren en herhalen. Buitengewoon praktisch en doeltreffend. Vaardigheden vergroten Na de cursus Business English kun je: op een heldere en duidelijke manier in het Engels presenteren; anderen in het Engels overtuigen van je standpunt; vragen goed begrijpen en beantwoorden; op hoog niveau onderhandelen en discussiëren in de Engelse taal; Engelstalige artikelen, contracten en brieven lezen en begrijpen; zakelijke documenten en businessplannen in het Engels opstellen. Zakelijk Engels werkt Wil je professioneel en vol vertrouwen Engels spreken? De cursus zakelijk Engels is geschikt voor iedereen die deze taal beroepsmatig nodig heeft: van zzp?ers en secretaresses tot managers en directeuren.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  367.00 EUR (maandelijks 122.35 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.