“Business Coach” ( 318.9EUR)

"Business Coach"

“Business Coach” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Business Coach”: details

Omschrijving: “Coaching is van alle tijden. Iedereen kan immers wel eens een zetje in de rug gebruiken! Met de cursus Business Coach richt je je specifiek op zakelijke situaties en leer je medewerkers en teams op een toegankelijke en effectieve manier coachen. Ben je werkzaam binnen een organisatie als manager of interim professional, en kunnen jouw medewerkers of teams wel een persoonlijke boost in de samenwerking of de prestaties gebruiken? Dan is deze cursus op HBO-niveau zeker geschikt voor jou!  ” “” “” “De cursus Business Coach leert je het uiterste te halen uit jouw medewerkers of teams. Zo kun je effectief leidinggeven en tegelijk de prestaties van het team verbeteren. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Module 1: Coachingsfactoren Je maakt kennis met een aantal factoren binnen de coaching. Je kijkt naar de organisatie waarbinnen je werkzaam bent, en naar jouw rol als coach. Je leert hoe je de manager in zijn rol als coach kunt zetten, en hoe de medewerker als ?coachee? kan functioneren. Tenslotte bekijk je de rol van leidinggevenden en collega?s, en verdiep je je in de communicatie over coaching.   Module 2: Coachingsvormen Je bestudeert verschillende vormen van coaching, zoals persoonlijke coaching, supervisie of intervisie. Daarnaast bekijk je op welke manier je kunt coachen en leer je meer over reguliere coaching, Socratisch coachen, transformationeel coachen, counseling, systematisch coachen, teamcoachen, coachend leidinggeven en provocatief coachen.   Module 3: Coachingsstructuren Je verdiept je in verschillende coachingsstructuren en leert een analyse te maken van het beoogde resultaat door de situatie, taak, actie en het uiteindelijke resultaat in kaart te brengen. Je maakt kennis met ?coaching on the job?, het coachen van de coach, en verdiept je in een meer complexe coachingsstructuur.   Module 4: Coachingstraject Je bekijkt het coachingstraject van dichtbij, en verdiept je in de verschillende onderdelen. Je leert meer over de voorbereiding en het eerste gesprek, het opstellen van de hulpvraag en het maken van doelafspraken. Je oefent verschillende coachingssessies en leert hoe je met een crisissituatie om kunt gaan. Je evalueert verschillende coachingstrajecten en leert hoe je het coachingstraject bespreekt met de coachee en met de lijnmanager.   Module 5: Coachingspraktijk Je gaat aan de slag met verschillende praktijkvoorbeelden en leert de opgedane theoretische kennis toepassen in de praktijk. ”

Prijs: 318.9 EUR

Categorie: “Coaching”

Studieduur: 5 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.