Budgetcoach (66.50€/ maand)

Budgetcoach

Budgetcoach studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Budgetcoach: details

Omschrijving: Ben je goed in financiën? Volg de cursus Budgetcoach en begin voor jezelf Ben je accuraat, goed in financiële planning en houd je ervan om mensen te helpen? Word budgetcoach en help anderen bij hun financiële huishouding. Zorg ervoor dat de spreekwoordelijke frank de juiste kant op valt en help mensen die financiële en budgettaire hulp hard nodig hebben. Wil je zelf mensen helpen die financiële problemen hebben? Kies voor de cursus Budgetcoach. Na deze opleiding kijk je als budgetcoach met een scherp oog naar de inkomsten en uitgaven van je cliënten en help je hen waar mogelijk. Je beschikt over goede rekenvaardigheden, hebt inzicht in kostenstructuren en stelt snel en doeltreffend financiële (beheer)plannen op. Slim omgaan met geld Cliënten kunnen na de cursus bij jou terecht voor advies over financiële keuzes op het gebied van sparen, slim omgaan met geld en het wegwerken van eventuele schulden. Leren budgetteren Van inkomsten en uitgaven tot kostenpostenposten, risico’s en spaarvraagstukken. In de cursus Budgetcoach leer je hoe je de financiële huishouding van cliënten volledig in kaart brengt. Mensen coachen Budgetteren is een vak, maar dat geldt ook voor het coachen van mensen die in geldnood verkeren. Soms moet je een slechte boodschap overbrengen, cliënten overtuigen en mensen begeleiden bij het zelfstandig beheren van een financiële huishouding. Je bezoekt cliënten aan huis en stelt samen met hen een budgetplan op dat afgestemd is op hun persoonlijke situatie. Met de cursus Budgetcoach help je mensen weer naar een financieel gezonde situatie.

Categorie: Eigen zaak starten|Coaching

Prijs:  399.00 EUR (maandelijks 66.50 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.