BSO Wetenschappen (73€/ maand)

BSO Wetenschappen

BSO Wetenschappen studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

BSO Wetenschappen: details

Omschrijving: BSO Wetenschappen Het diploma BSO Wetenschappen halen? Kies voor BSO Wetenschappen van NHA. Van klimaatopwarming tot de invloed van mobiele telefoons op de nachtrust van de gemiddelde mens: iedereen weet wel iets en‘vindt’ wel iets, maar uiteindelijk is er maar een ding dat telt: wetenschap. Volg BSO Wetenschappen en leer hoe wetenschap een sleutelrol speelt in ons dagelijks leven. Examen BSO Wetenschappen halen? Wil je het examen BSO Wetenschappen halen bij de Examencommissie Secundair Onderwijs? Of heb je al eerder geprobeerd het diploma BSO Wetenschappen te behalen en ben je (nog) niet geslaagd? Geen zorgen. Met de compacte studie BSO Wetenschappen van NHA ben je in hoog tempo volledig voorbereid en leer je op interactieve wijze. Efficiënt en uitdagend. De cursus BSO Wetenschappen behandelt wetenschap in de breedste zin van het woord. Van genetica (erfelijkheid) bijvoorbeeld tot fascinerende natuurverschijnselen zoals het noorderlicht en technische ontwikkelingen op het gebied van kwantummechanica en nanotechnologie: we weten inmiddels veel, maar er is altijd een ding dat ons verbindt: de wetenschap dat we nog veel te weinig weten. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Secundair Onderwijs|BSO

Prijs:  219 EUR (maandelijks 73 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.