BSO Nederlands (66.35€/ maand)

BSO Nederlands

BSO Nederlands studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

BSO Nederlands: details

Omschrijving: BSO Nederlands Het vak Nederlands leren als onderdeel van het leerplan van de Examencommissie van de Vlaamse Gemeenschap? Volg de cursus BSO Nederlands. Na het grondig bestuderen van de leerstof ben je klaar voor het examen en behaal je zeker je deelattest. De lesstof werd conform de vakfiche van de Examencommissie opgesteld. Het deelattest BSO Nederlands ligt binnen handbereik en dit met een gemiddelde studieduur van drie maanden. Schrijven, spreken, luisteren Je leert hoe je een zakelijke e-mail opstelt, hoe je een boodschap formuleert en hoe je de essentie uit een gesprek haalt. Na de cursus weet je ook bijvoorbeeld waarom bepaalde romans in de categorie?literatuur? vallen. Behaal het deelattest Voltooi de opleiding, slaag voor het examen en behaal het deelattest! Zo ben je weer een stap dichter bij je officieel erkend diploma secundair onderwijs. De algemene vakken van een BSO-opleiding bestaan uit: Franse taalvaardigheid; Engelse taalvaardigheid; Geschiedenis; Wetenschappen; Wiskunde; Nederlandse taalvaardigheid. Volg de cursus BSO Nederlands.

Categorie: Secundair Onderwijs|BSO

Prijs:  199 EUR (maandelijks 66.35 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.