BSO Geschiedenis (66.35€/ maand)

BSO Geschiedenis

BSO Geschiedenis studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

BSO Geschiedenis: details

Omschrijving: Alles over BSO Geschiedenis Meer leren over geschiedenis en het heden beter begrijpen? Volg de opleiding BSO Geschiedenis Wanneer hebben de Vlaams– Waalse tegenstellingen in België bijna geresulteerd in een burgeroorlog en op welke wijze was er een sleutelrol weggelegd voor Leopold III? Waarom is Brussel de spreekwoordelijke hoofdstad van Europa en hoe komen de verhoudingen tussen Europese lidstaten onder druk te staan door grote vluchtelingenstromen? De cursus BSO Geschiedenis verbreedt je historisch besef en zorgt ervoor dat je gebeurtenissen van nu beter kunt duiden met solide kennis van het verleden. Voorbereiden op examen Geschiedenis Met de NHA-cursus BSO Geschiedenis bereidt je jezelf optimaal voor op het officiële examen BSO Geschiedenis van de Examencommissie van het ministerie van Onderwijs en Vorming. Het algemene vak Geschiedenis is onderdeel van alle BSO-studierichtingen. Na afloop ben je goed voorbereid op de officiële examens secundair onderwijs BSO Geschiedenis. Leer van het verleden Verruil tijdelijk het heden voor het verleden en laat je verbazen door de lessen die we kunnen leren van de geschiedenis. Zet nu de eerste stap naar het officieel erkende diploma en volg de cursus BSO Geschiedenis. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Secundair Onderwijs|BSO

Prijs:  199 EUR (maandelijks 66.35 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.