BSO Frans (66.35€/ maand)

BSO Frans

BSO Frans studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

BSO Frans: details

Omschrijving: BSO Frans Het vak Frans leren als onderdeel van het leerplan van de Examencommissie van de Vlaamse Gemeenschap? Volg de cursus BSO Frans. Na het grondig bestuderen van de leerstof ben je klaar voor het examen en behaal je zeker je deelattest. De lesstof werd conform de vakfiche van de Examencommissie opgesteld. In de taalcursus Frans wordt je woordenschat uitgebreid en verfijn je je luistervaardigheid. Je kunt al snel een gesprek over bijvoorbeeld het weer volgen en voeren. Ook zie je hoe je de grammaticaregels toepast en hoe je woorden correct uitspreekt. Na het volgen van de cursus kun je vlot deelnemen aan een gesprek. Behaal het deelattest Voltooi de opleiding, slaag voor het examen en behaal het deelattest! Zo ben je weer een stap dichter bij je officieel erkend diploma secundair onderwijs. De algemene vakken van een BSO-opleiding bestaan uit: Franse taalvaardigheid; Engelse taalvaardigheid; Geschiedenis; Wetenschappen; Wiskunde; Nederlandse taalvaardigheid. Volg de cursus BSO Frans. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Secundair Onderwijs|BSO

Prijs:  199 EUR (maandelijks 66.35 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.