BSO Engels (66.35€/ maand)

BSO Engels

BSO Engels studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

BSO Engels: details

Omschrijving: BSO Engels Het vak Engels leren als onderdeel van het leerplan van de Examencommissie van de Vlaamse Gemeenschap? Volg de cursus BSO Engels. Na het grondig bestuderen van de leerstof ben je klaar voor het examen en behaal je zeker je deelattest. De lesstof werd conform de vakfiche van de Examencommissie opgesteld. Met de taalcursus BSO Engels krijg je de Engelse taal vlot onder de knie. Je bouwt een uitgebreide woordenschat op en je kunt al snel een gesprek voeren. Uitspraak verbeteren De lesstof wordt, waar nodig, ondersteund met digitale luisteroefeningen die gesproken fragmenten en praktische oefeningen bevatten. Hiermee leer je het Engels nog beter begrijpen en spreken. Je kunt ook zelf spreekopdrachten insturen. Doel: je uitspraak en intonatie verbeteren. De cursus BSO Engels is een zorgvuldig samengestelde opleiding. Het duidelijke lesmateriaal voert je op interactieve wijze door de lesstof. De inhoud van de cursus is volledig afgestemd op de exameneisen van de 3e graad BSO voor het vak Engels van de Examencommissie van de Vlaamse Gemeenschap. Dankzij je inzet en de begeleiding van je docent weet je zeker dat je slaagt. Behaal het deelattest Voltooi de opleiding, slaag voor het examen en behaal het deelattest! Zo ben je weer een stap dichter bij je officieel erkend diploma secundair onderwijs. De algemene vakken van een BSO-opleiding bestaan uit: Franse taalvaardigheid; Engelse taalvaardigheid; Geschiedenis; Wetenschappen; Wiskunde; Nederlandse taalvaardigheid. Volg de cursus BSO Engels.

Categorie: Secundair Onderwijs|BSO

Prijs:  199 EUR (maandelijks 66.35 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.