Bretons (52.40€/ maand)

Bretons

Bretons studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Bretons: details

Omschrijving: Leer de taal van Bretagne met de cursus Bretons Ga je graag naar Bretagne? Of heb je zakelijke relaties in dit mooie stukje Frankrijk? Met de cursus Bretons leg je snel en gemakkelijk contact. De Bretonse taal is een Keltische taal. Ze stamt af van de Brythonische talen en was tot de 12e eeuw de taal van de Franse elite. De taal van Bretagne vind je terug in veel Franse literatuur. Toch zijn er vandaag de dag nog maar zo?n 500.000 mensen die Bretons spreken en verstaan. Heb je belangstelling voor de Franse literatuur, voor Bretagne of voor oude talen? Dan is de cursus Bretons zeker een aanrader. Bretons leren spreken De cursus Bretons leert je de basis van deze bijzondere taal en legt daarbij de nadruk op spreekvaardigheid. Je krijgt levendige luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en handige woordenlijsten. Ook interessant: je leert in de cursus Bretons over lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die goed van pas komt wanneer je het land bezoekt. Woordenschat In de taalcursus Bretons leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisgesprekken, zoals begroetingen, cijfers en tijd, het vragen van de weg, noodgevallen en medische vragen, eten en drinken, winkelen en ontspanning. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Met actuele onderwerpen vergroot je snel en eenvoudig je spreek- en luistervaardigheid en bouw je in hoog tempo een uitgebreide woordenschat op. Vakantie of zakenreis? Ga je binnenkort op vakantie naar dit mooie stukje Frankrijk? Met een cursus Bretons haal je meer uit je reis. Maar ook wanneer je een zakenreis plant, bewijst de cursus zeker zijn waarde. Bretons of betons? Met de cursus Bretons, niet te verwarren met betons (bouwtaal), is het ijs snel gebroken en leg je gemakkelijk contact.

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  157.00 EUR (maandelijks 52.40 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.