“Bretons voor beginners” ( 119)

"Bretons voor beginners"

“Bretons voor beginners” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Bretons voor beginners”: details

Omschrijving: “In deze praktische zelfstudiecursus in eenvoudig Engels doe je uitgebreide kennis op van de Bretonse taal. Het Bretons of Bretoens is een Keltische taal en wordt gesproken in Bretagne, het meest westelijke gebied van Frankrijk. Het Bretons is een ernstig bedreigde taal, die vandaag de dag nog door zo?n 300.000 tot 500.000 mensen wordt gesproken en verstaan. Het Bretons is de enige Keltische taal die tot nu toe nog niet officieel is erkend.  ” “” “”

Prijs: 119 

Categorie: “Taal”

Studieduur: 3 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.