Braziliaans (52.40€/ maand)

Braziliaans

Braziliaans studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Braziliaans: details

Omschrijving: De taal van Copacabana leren? Kies de cursus Braziliaans. Heb je plannen voor een vakantie naar Brazilië? Haal dan het maximum uit je reis en leer met deze interactieve cursus de taal van de Brazilianen. Zo leg je moeiteloos contact met deze temperamentvolle Zuid-Amerikanen. Brazilië staat bekend als het land van voetbal, samba en carnaval. Het land heeft veel te bieden: van de wereldberoemde stranden bij Rio de Janeiro tot de prachtige oerwouden in het Amazonegebied. Portugees Het grootste land van Zuid-Amerika is een voormalige kolonie van Portugal en het enige Zuid-Amerikaanse land waar Portugees de voertaal is. Spreek je de Europese variant van het Portugees, dan kun je in Brazilië goed communiceren. Toch zijn er verschillen. In de taalcursus Braziliaans-Portugees leer je eerst de basis van de Portugese taal. Daarna maak je kennis met typisch Braziliaanse woorden en uitdrukkingen en kom je te weten wat de verschillen zijn. Uitspraaktips De taalcursus begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal en legt daarbij de nadruk op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. Door de slimme lesopbouw vergaar je al snel een flinke woordenschat. In de cursus Braziliaans-Portugees maak je kennis met lokale gewoonten en gebruiken. Dat komt goed van pas wanneer je bijvoorbeeld Rio de Janeiro, São Paulo of Salvador bezoekt. Woordenschat In de taalcursus Braziliaans-Portugees leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisgesprekken, zoals begroetingen cijfers en tijd het vragen van de weg noodgevallen en medische vragen eten en drinken, winkelen en ontspanning Vakantie of zakenreis? Ga je binnenkort op vakantie naar Brazilië? Met een cursus Braziliaans haal je meer uit je reis. Ook wanneer je een zakenreis naar dit land plant, bewijst de cursus zeker zijn waarde. Je hoeft dan nooit meer te zeggen:?Não falo Português? (ik spreek geen Portugees). Start vandaag nog met Braziliaans-Portugees leren bij NHA!

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  157.00 EUR (maandelijks 52.40 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.