Bloemschikken (59.75€/ maand)

Bloemschikken

Bloemschikken studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je hobby wil leren.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Bloemschikken: details

Omschrijving: Maak de mooiste bloemstukken met de cursus Bloemschikken Bloemen houden van mensen. Hou jij ook van bloemen? Ben je graag creatief met je handen bezig? Volg dan de cursus Bloemschikken. Bloemschikken, ook wel bloemsierkunst genoemd, is het vormgeven of creëren van werkstukken met bloemen, blad, takken en mos. Is het een hobby, is het kunst of is het een professionele vaardigheid? De cursus Bloemschikken bestaat uit zestien afwisselende lessen. Bij de lessen zitten telkens duidelijke foto?s. Een goede theoretische basis is belangrijk. Praktijk en theorie versterken elkaar. Daarom leer je bij elke les de theorie waarmee je vervolgens direct aan de slag kunt. Van gereedschap gebruiken tot op draad zetten, vormen en lijnen toepassen en nog veel meer: aan het eind van de cursus Bloemschikken weet je precies hoe je bloemstukken in verschillende stijlen maakt. Voorkennis? De cursus Bloemschikken is bedoeld voor iedereen die bloemstukken wil leren maken of hier meer over wil leren. Speciale voorkennis heb je niet nodig. Gratis naslagwerk Bij de cursus Bloemschikken ontvang je een naslagwerk waarin je gemakkelijk en snel bloemen opzoekt. Zo weet je perfect wanneer bloemen leverbaar zijn en bloeien. Heel praktisch!

Categorie: Hobbycursussen|Huis en tuin

Prijs:  239 EUR (maandelijks 59.75 EUR)

Studieduur: 4 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.