“Biologie basiskennis” ( 278.9EUR)

"Biologie basiskennis"

“Biologie basiskennis” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Biologie basiskennis”: details

Omschrijving: “” “” “De cursus Basiskennis Biologie biedt je een verdieping van je kennis op het vakgebied van de biologie. Zo fris je je kennis op en ben je meteen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. De cursus bestaat uit een aantal onderdelen: Cellen Cellen vormen de basisbouwstenen van het leven. Elk levend wezen is opgebouwd uit cellen. Je verdiept je in de verschijning, ontwikkeling en werking van de cel.   Eencelligen Je bekijkt eencellige levensvormen van dichtbij. Je leert hoe deze levensvormen tot stand komen en hoe ze functioneren.   Spijsvertering Vanaf de basisbouwstenen kijk je verder naar de mens. Je verdiept je in het spijsverteringssysteem en leert hoe de spijsvertering werkt.   Gezonde voeding Je leert meer over voeding. Wat is gezonde voeding eigenlijk, en wat heeft het lichaam nodig om gezond te blijven?   Ademhalingssysteem Je verdiept je in het ademhalingssysteem van de mens. Je bekijkt de werking van de longen en het transport van zuurstof door het lichaam.   Bloed, bloedgroepen en bloedsomloop Alle belangrijke stoffen worden via het bloed naar de verschillende lichaamsdelen vervoerd. Je maakt kennis met de samenstelling van bloed, de verschillende bloedgroepen en de werking van de bloedsomloop.   Het hart Het hart is de motor van ons lichaam. Het zorgt ervoor dat het bloed door het lichaam blijft stromen zodat belangrijke bouwstoffen daar kunnen komen waar ze nodig zijn. Je bekijkt het hart van dichtbij en leert uit welke delen het hart bestaat, en wat de werking van deze delen is.   Het immuunsysteem Het immuunsysteem is de belangrijkste verdediging van het lichaam tegen indringers van buitenaf. Je leert hoe het immuunsysteem werkt, en waarom een blijvend goede werking van groot belang is.   Erfelijkheidsleer Tenslotte verdiep je je in de erfelijkheidsleer. Je leert meer over menselijke eigenschappen en hoe deze van generatie op generatie worden overgedragen. ”

Prijs: 278.9 EUR

Categorie: “Dieren & Planten”

Studieduur: 4 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.