Biologie (44.85€/ maand)

Biologie

Biologie studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Biologie: details

Omschrijving: Cursus Biologie Deze boeiende cursus Biologie biedt jou een schat aan kennis. Populair als bijscholing of voor de persoonlijke ontwikkeling. Je leert hoe je onderzoek doet en hoe je een eigen visie op een bio-sociaal probleem ontwikkelt. De hoofdthema?s van deze cursus zijn celleer, voortplanting, genetica en evolutie. Hoe is de mens geëvolueerd in de afgelopen miljoenen jaren? Het iséén van de belangrijkste vragen binnen de biologische wetenschap. Je bestudeert hoe leven ontstaat en zich ontwikkelt.

Categorie: Beroepsopleidingen|Persoonlijke Ontwikkeling

Prijs:  269 EUR (maandelijks 44.85 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.