Bijzonder Koken (18.80€/ maand)

Bijzonder Koken

Bijzonder Koken studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Bijzonder Koken: details

Omschrijving: Een culinair feest in de keuken met de cursus Bijzonder Koken Lijkt het je prettig om zo nu en dan een apart gerecht op tafel te toveren? Wil je maaltijden maken die de exotische sfeer van verre landen oproepen? Als je bijzondere gerechten wil klaarmaken, is de cursus Bijzonder Koken de beste smaakmaker. Natuurlijk leer je tijdens de cursus in de eerste plaats vele speciale gerechten bereiden. Daarnaast besteed je veel aandacht aan verschillende kooktechnieken, het opdienen en garneren van maaltijden en goede tafelmanieren. Buitenlandse keuken(s) Wat de cursus Bijzonder Koken echt?bijzonder? maakt? Je leert keukens en kookculturen uit heel de wereld kennen. Van de wereldberoemde Franse en Italiaanse cuisines tot de geheimen van de Aziatische, Afrikaanse en Arabische keukens. Elke cultuur maakt gebruik van bijzondere specerijen en ingrediënten die de gerechten hun specifieke smaak geven. In deze cursus krijg je uitleg over het gebruik van exotische en speciale kruiden uit heel de wereld. Gevarieerd en gezond Eten kun je op talloze manieren bereiden. Naast koken, bakken en braden leer je ook roken en stomen. Ook komen er veel tips voor barbecuen, gourmetten, steengrillen en fonduen aan bod. Om gezond en fit te blijven moeten we gezond eten. Maar wat is precies wel en niet goed voor je lichaam? Ook dat leer je tijdens de cursus. Zo leer je hoe je zout vervangt door kruiden, hoe je vet- en natriumarme maaltijden bereidt en hoe je suikervrije desserts maakt.

Categorie: Hobbycursussen|Voeding en gezondheid

Prijs:  263.00 EUR (maandelijks 18.80 EUR)

Studieduur: 14 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.