Bierkennis (66.35€/ maand)

Bierkennis

Bierkennis studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Bierkennis: details

Omschrijving: Bieroloog worden? Volg de cursus Bierkennis Geniet je van een smakelijk pintje en wil je meer weten over deze geliefde drank? Of werk je in de horeca en wil je klanten beter kunnen informeren en adviseren? Met de cursus Bierkennis ontwikkel je jezelf tot een echte bieroloog. Voordat je een pintje krijgt geserveerd, is er heel wat aan voorafgegaan. Het interessante proces van het bier brouwen komt uitgebreid aan bod in de cursus Bierkennis. Maar ook de verschillende grondstoffen en productiemethoden worden behandeld. Beroemde brouwerijen In de cursus maak je kennis met de bekendste biersoorten van België. Je leert over de geschiedenis van een aantal beroemde brouwerijen. Daarnaast neem je ook een kijkje over de grens en ontdek je bieren uit bijvoorbeeld Duitsland, Nederland en Engeland. Proeven Kennis opdoen over bier betekent vanzelfsprekend ook: proeven. Je doet ervaring op met testjes om je smaakpapillen aan het werk te zetten. Zo leer je hoe je moet proeven en hoe je smaken kunt herkennen. Blond, bok, tripel, malt, kriek: de wereld van het bier heeft al snel geen geheimen meer. Zytholoog Ook de meer serieuze zaken worden in de cursus besproken. Je leert over de Europese wetgeving en over opslag en verkoop van bier. Zelf bier brouwen? Ook daarvoor is aandacht in de cursus voor Bieroloog/Zytholoog. Na de cursus mag je jezelf een echte bierkenner noemen. Je zult de smaak van een pintje nog beter weten te waarderen. Werk je in de horeca, dan kun je met je kennis klanten goed adviseren.

Categorie: Beroepsopleidingen|Horeca en evenementen

Prijs:  199.00 EUR (maandelijks 66.35 EUR)

Studieduur: 3 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.