Beter werken

beter werken

Beter werken na een professionele opleiding. De wereld is voortdurend in beweging. Ook professioneel moeten we ervoor zorgen dat we bij blijven. Alles verandert, zeker ook professioneel. Vaak is een eenvoudige en toegankelijke cursus de oplossing om weer helemaal mee te zijn. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zeker dan zijn er voor jou gepaste cursussen voorhanden. Het voordeel met deze online opleidingen is dat je deze altijd en overal kan volgen. Kortom studeren wanneer het jou past.

Ga naar Proxis.com voor een overzicht Business en management boeken

Beter werken: overzicht opleidingen

  • Droom jij er ook van om van je passie je beroep te maken. Dan moet je zeker aan de slag met de opleiding Vind je ideale baan. Ontdek je talenten en maak werk van wat jij echt graag doet.
  • Investeer in jezelf en creëer in 21 dagen een echte winners mentaliteit met de 21 daagse training Unstoppable Mindset.  Waarom 21 dagen? Omdat studies bewezen hebben dat je nieuwe gewoontes in 21 dagen kan aanleren.
  • Die eerste indruk is o zo belangrijk, zeker ook bij het zoeken naar een nieuwe baan. In het  Sollicitatiebriefhandboek vind je de magische formules voor de moderne sollicitatiebrief.
  • Van plan om je eigen website te maken? Dan is een opleiding WordPress zeker een aanrader. Met de Online WordPress Cursus leer je hoe je een professionele website maakt, inclusief bestellingen en betalingen.
  • Alles valt of staat met communicatie. Zeker en vast ook professioneel zijn de communicatieve vaardigheden, onderhandelen, spreken voor publiek,… een must. In het online boek CommunicatieSucces leer je effectief communiceren, strategisch onderhandelen en zelfzekerd spreken voor een publiek.
  • Moet jij binnenkort een presentatie geven voor een groot publiek. Uiteraard wil je hier dan ook goed voor de dag komen. Met Presentatie in 1,5u KIT maak jij in een mum van tijd een boeiende presentatie waarbij je duidelijk je gewenste boodschap overbrengt aan je publiek.

Voor een overzicht thuisstudies ga naar onze thuis studie pagina.