Begrafenisondernemer (83.2€/ maand)

Begrafenisondernemer studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een eigen zaak wil starten.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Begrafenisondernemer: details

Omschrijving: Organisatietalent en inlevingsvermogen? Word begrafenisondernemer! Heb je groot organisatietalent en empathisch vermogen? En lijkt het je mooi om mensen te helpen hun overleden dierbare een waardig afscheid te geven? Dan is opleiding Begrafenisondernemer een goede keuze. Wanneer een dierbare overlijdt, zijn mensen vaak overmand door emoties. Dat maakt het moeilijk om goede keuzes te maken met betrekking tot de begrafenis of crematie. Je begeleidt mensen bij het nemen van moeilijke beslissingen. Als begrafenisondernemer sta je de nabestaanden op een respectvolle manier bij met raad en daad. Volg de opleiding Begrafenisondernemer en over negen maanden kun je aan de slag als zelfstandig begrafenisondernemer. Hoe word je begrafenisondernemer? Als begrafenisondernemer ben je breed georiënteerd. Van de eerste afspraak bij een sterfgeval tot het opstellen van teksten voor bidprentjes, de administratie verzorgen en de uitvaartplechtigheid in goede banen leiden: je zorgt voor een soepele en correcte gang van zaken. Deze zaken komen dan ook allemaal terug in de opleiding Begrafenisondernemer: je leert hoe je op een waardige manier afscheid neemt van een overledene en hoe je een uitvaart regelt. Ook leer je hoe je op een respectvolle manier omgaat met de emoties en wensen van mensen die in de rouw zijn. Voor wie is de opleiding geschikt? De opleiding Begrafenisondernemer is bedoeld voor mensen die zich willen verdiepen in dit mooie beroep. Je kunt na de opleiding als zelfstandig begrafenisondernemer aan de slag of je kunt in loondienst bij een begrafenisonderneming gaan werken. Je hebt geen vooropleiding of voorkennis nodig om de opleiding tot Begrafenisondernemer te volgen. Zelfstandig begrafenisondernemer worden Ondernemerschap klinkt misschien wat cru, maar ook begrafenisondernemers moeten facturen sturen. Wanneer je een eigen zaak wil starten, dan kun je kiezen om aanvullend de opleiding Bedrijfsbeheer met extra korting te volgen. Hierin leer je hoe je een succesvolle onderneming opstart. Ook ontvang je bij de opleiding Begrafenisondernemer het gratis handboek?In 10 stappen naar je eigen zaak?.

Categorie: Eigen zaak starten|Coaching

Prijs:  499 EUR (maandelijks 83.2 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.