Begeleider in de Gezinsopvang (45.80€/ maand)

Begeleider in de Gezinsopvang

Begeleider in de Gezinsopvang studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Begeleider in de Gezinsopvang: details

Omschrijving: Kinderen opvangen in jouw gezin? Volg de cursus Begeleider in de Gezinsopvang Werk je graag met kinderen en vind je het fijn om thuis kinderopvang te bieden? De cursus Begeleider in de Gezinsopvang zorgt voor een stevige basis voor een job die je veel voldoening geeft en een goed toekomstperspectief biedt. De vraag naar kinderopvang blijft toenemen. In veel gezinnen werken beide ouders buitenshuis of is er slechtséén ouder die zowel voor het inkomen als het opvoeden moet zorgen. Deze ouders hebben behoefte aan deskundige en professionele opvang. Ontwikkeling van baby?s en kleuters In de cursus Begeleider in de Gezinsopvang maak je kennis met alle aspecten van dit interessante vak. Je leert over de ontwikkeling van baby?s en peuters en ontdekt hoe je hen stimuleert in hun ontwikkeling. Je krijgt informatie over gedragsproblemen bij kinderen en leert daar op een doeltreffende manier mee omgaan. Veilige omgeving Een begeleider in de gezinsopvang werkt thuis. Daar moet je een veilige en hygiënische omgeving creëren en gezonde maaltijden bieden. Waar je dan op moet letten, komt in de cursus uitgebreid aan bod. Brede opleiding De cursus Begeleider in de Gezinsopvang is zeer compleet. Je leert er niet alleen hoe je omgaat met kinderen, maar ook met ouders. Onderwerpen als klachten en conflicten komen daarbij aan bod, maar ook zaken als de administratie, financiën, statuten en je eigen ontwikkeling staan op het programma. Kennis opfrissen De cursus Begeleider in de gezinsopvang is zeer geschikt als je actief bent in deze sector en je kennis wilt opfrissen of uitbreiden. Overweeg je een opleiding in de gezinsopvang, maar wil je eerst weten of een job in deze sector iets voor jou is? Dan is deze opleiding ideaal.

Categorie: Beroepsopleidingen|Kinderzorg

Prijs:  549.00 EUR (maandelijks 45.80 EUR)

Studieduur: 12 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.