Begeleider Buitenschoolse Kinderopvang (44.4€/ maand)

Begeleider Buitenschoolse Kinderopvang

Begeleider Buitenschoolse Kinderopvang studeer je gemakkelijk bij NHA. Zeker ideaal als je een beroepsopleiding wil volgen.NHA heeft een ruim aanbod opleidingen. Bovendien hebben ze meer dan 85 jaar ervaring.  Zij hebben daarom zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis of start met je eigen zaak.

Begeleider Buitenschoolse Kinderopvang: details

Omschrijving: Professioneel kinderen verzorgen? Volg de cursus Begeleider Buitenschoolse Kinderopvang Werk je in de buitenschoolse kinderopvang en wil je je meer verdiepen in je vak? Of wil je graag in deze sector werken? Met de cursus Begeleider Buitenschoolse Kinderopvang leg je een goede basis. Een begeleider in de buitenschoolse opvang houdt zich bezig met de dagelijkse opvang, verzorging en begeleiding van kinderen. In een ongedwongen, huiselijke sfeer doe je spelletjes, stimuleer je de ontwikkeling van kinderen en organiseer je creatieve activiteiten. Gedragsproblemen herkennen In de cursus doe je de nodige kennis en vaardigheden op zodat je professionele opvang kan aanbieden. Je leert hoe kinderen zich geestelijk en lichamelijk ontwikkelen en welke problemen zich daarbij kunnen voordoen. Je ontdekt hoe gedragsproblemen ontstaan en hoe je daarmee kunt omgaan. Een veilige omgeving is in de kinderopvang van groot belang. In de cursus leer je waar je op moet letten. Gaat er toch iets mis, dan heb je voldoende kennis en vaardigheden om hulp te bieden. Conflicten hanteren In de kinderopvang staat het kind natuurlijk centraal. Je hebt ook contact met collega’s en ouders waar in de cursus voldoende aandacht aan wordt besteed. Hoe ga je bijvoorbeeld om met ouders die het lastig vinden om afscheid te nemen van hun kind? Hoe werk je samen en hoe ga je om met klachten en conflicten? Gevarieerde opleiding De cursus Kinderopvang bestaat uit negen modules: het werkveld; ontwikkelingspsychologie; behoeften van het kind; mogelijke problemen bij kinderen; veiligheid en EHBO; omgaan met ouders; omgaan met collega’s; zorg voor jezelf; kwaliteitszorg. Kennis opfrissen De cursus Begeleider Buitenschoolse Kinderopvang is zeer geschikt als je actief bent in deze sector en je kennis wilt opfrissen of uitbreiden. Overweeg je een opleiding in de kinderopvang, maar wil je eerst weten of een job in deze sector iets voor jou is? Dan is deze opleiding ideaal.

Categorie: Beroepsopleidingen|Kinderzorg

Prijs:  399 EUR (maandelijks 44.4 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.