Bedrijfspsychologie (24.35€/ maand)

Bedrijfspsychologie

Bedrijfspsychologie studeer je gemakkelijk bij NHA Afstandonderwijs (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Bedrijfspsychologie: details

Omschrijving: Cursus Bedrijfspsychologie: meer inzicht over de mens in de organisatie Wil je alles leren over het gedrag van mensen in organisaties? Waarom zeggen mensen ja en’doen ze nee’? Of andersom? De cursus Bedrijfspsychologie is een van de beste cursussen in dit specifieke vakgebied en geeft je een goed inzicht in wat mensen echt beweegt. In bedrijven en organisaties waar mensen met elkaar samenwerken, speelt gedrag een belangrijke rol. Zo hangt de productiviteit van mensen vaak samen met de mate van voldoening die ze uit hun werk halen. Met psychologische inzichten oefen je invloed uit op de voldoening die mensen uit hun werk halen en dus indirect ook op de productiviteit. Leiderschap In de cursus Bedrijfspsychologie staat de mens in de organisatie centraal. Hoewel je het gedrag van mensen moeilijk kunt doorgronden, voorspellen en leiden, is meer inzicht in de mens en in menselijk gedrag waardevol. Conflicthantering De cursus Bedrijfspsychologie start met algemene psychologie. Je verdiept je in de ontwikkeling van het individu en zo leer je gedrag begrijpen en beïnvloeden. Vervolgens gaat de lesstof dieper in op bedrijfspsychologische onderwerpen. Je leert grip krijgen op conflicten, onderlinge relaties, misverstanden, leiderschap, macht, invloed, motivatie, communicatie en vele andere zaken. Ervaren docenten Deze praktische opleiding helpt je om de mens in de organisatie op juiste waarde te schatten. Ervaren en bevoegde docenten hebben het studieprogramma samengesteld. De lessen zijn overzichtelijk en toegankelijk. Je hebt geen speciale voorkennis nodig en je kunt de cursus prima volgen naast je werk of een andere opleiding. Jouw docent Mijn naam is Marly; ik benéén van de docenten van deze cursus. Ik heb mijn master in de Klinische Psychologie aan de universiteit van Tilburg behaald en heb daaropvolgend enkele jaren bij een vrijgevestigde psychologenpraktijk gewerkt als psycholoog en praktijkmanager. 1,5 Jaar geleden ben voor mezelf begonnen. De afgelopen jaren heb ik verschillende bijscholingen binnen de psychologie gevolgd. Ik vind het erg leuk om mijn kennis en ervaring toe te kunnen passen binnen de studies van NHA en om jou verder te helpen. Waardevolle cursus Na het afronden van de cursus Bedrijfspsychologie heb je een goed inzicht in het gedrag van mensen in organisaties. Voor veel functies is dit zeer waardevol en een interessante aanvulling op je curriculum vitae. Krijg meer inzicht in de psyche van de mens en volg de opleiding Bedrijfspsychologie. Zo werkt studeren bij NHA

Categorie: Beroepsopleidingen|Psychologie

Prijs:  219 EUR (maandelijks 24.35 EUR)

Studieduur: 9 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.