Bedrijfsbeheer (23.20€/ maand)

Bedrijfsbeheer

Bedrijfsbeheer studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Bedrijfsbeheer: details

Omschrijving: Volg de cursus Bedrijfsbeheer en start je eigen zaak! Je wilt een eigen zaak beginnen? Voor veel mensen is het een droom. Voor sommige mensen komt de droom ook uit. Werken voor jezelf en een eigen zaak starten. Wil je een eigen winkel, praktijk of webshop beginnen of aan de slag als zelfstandig coach, klusjesman of hovenier? Kies voor een goede start en zorg ervoor dat je beschikt over goede basiskennis van het ondernemerschap met de cursus Bedrijfsbeheer. Succesvol ondernemen? Een goede voorbereiding is noodzakelijk. Welke juridische vorm kies je voor het eigen bedrijf? Hoe schrijf je het bedrijf in bij de Kruisbank Ondernemingen? In de cursus Bedrijfsbeheer krijg je antwoord op alle belangrijke vragen en leer je welke ondernemingsvormen er bestaan en welke vorm voor jou de beste keuze is. Goed ondernemingsplan De basis voor een eigen zaak is een goed ondernemingsplan. Hiermee klop je aan bij een bank of financierder voor de financiering van jouw plannen. Dankzij de cursus Bedrijfsbeheer maak je een gedegen ondernemingsplan. Daarmee win je het vertrouwen van financiële instellingen. Je wilt een succesvol zaakvoerder worden? Ondernemerschap vereist behoorlijk wat antwoorden op complexe vragen. Ga maar eens na: wanneer kun je jezelf eigenlijk een goed, verstandig en succesvol ondernemer noemen? Naast (technische) vakkennis zijn ook deze eigenschappen ontzettend belangrijk: creativiteit; inzet en motivatie; discipline (onder meer op administratief gebied); kennis van het exploiteren van een handelsonderneming. Ondernemen is een vak Van marges bepalen tot leveringstijden beheren, uurtarieven uitrekenen, inkopen doen, personeelsbeleid uitvoeren, inschatten van verschuldigde belastingen en zo verder: ondernemen is een vak op zich! De cursus Bedrijfsbeheer volg je op je eigen tempo en volgens je eigen leerstijl. Specialisten hebben de thuisstudie zo toegankelijk mogelijk voor je gemaakt. Het uitgangspunt is dat je na de cursus eenvoudig en snel een onderneming kunt starten en dat je perfect weet wat er nodig is voor een goede start van je eigen bedrijf. Praktijkgericht lesmateriaal De praktijkgerichte lessen zijn gekoppeld aan duidelijke voorbeelden en ook uitgebreide documentatie is in het lesmateriaal voorzien.

Categorie: Eigen zaak starten|Bedrijfsbeheer

Prijs:  139.00 EUR (maandelijks 23.20 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.