“Bedrijfsbeheer” ( 89EUR)

"Bedrijfsbeheer"

“Bedrijfsbeheer” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Bedrijfsbeheer”: details

Omschrijving: “Altijd al gedroomd van een bestaan als zelfstandige? Het hoeft niet bij dromen te blijven. Met deze thuisstudie Bedrijfsbeheer van Laudius komt jouw droom binnen bereik. Je legt een perfecte basis om een eigen zaak te starten. Wat leer je tijdens de cursus? Je leert de kneepjes van het boekhouden. Je bent een professioneel gesprekspartner voor onder meer de kruispuntbank, de federale belastingen en je toekomstige boekhouder. Je krijgt uitgebreid zicht op het voeren van een succesvolle eigen zaak. Door een haalbaarheidsstudie te maken, ontdek je of jouw droom te verwezelijken valt. Aan het eind van de opleiding beschik je over de juiste kennis om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.” “” “”

Prijs: 89 EUR

Categorie: “Eigen zaak”

Studieduur: 6 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.