Baskisch (52.40€/ maand)

Baskisch

Baskisch studeer je gemakkelijk bij NHA Thuisstudies (BE). Zij hebben zeker en vast een opleiding die bij jou past. Kortom geef een boost aan je carrière, hobby en algemene kennis.

Baskisch: details

Omschrijving: Maak kennis met een bijzondere taal. Volg de cursus Baskisch. De Baskische taal is met geen enkele andere Europese taal te vergelijken. Hoewel Baskenland binnen de landsgrenzen van Frankrijk en Spanje ligt, heeft het vrijwel niets met Frans of Spaans gemeen. Het Baskisch staat volledig los van Romaanse talen zoals het Frans en Spaans. Deze cursus richt zich op het dialect van Bilbao, de hoofdstad van de provincie Vizcaya in Noord-Spanje, een van de drie Spaanse provincies waar inwoners Baskisch spreken. Uitspraaktips Begrijpen en begrepen worden. De taalcursus Baskisch gidst je stap voor stap door de nieuwe taal. De lessen leggen de nadruk op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. Je leert in de cursus Baskisch over lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die beslist van pas komt wanneer je het land bezoekt. Of wanneer je een Bask over de vloer krijgt. Woordenschat In de taalcursus Baskisch leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisgesprekken, zoals begroetingen cijfers en tijd het vragen van de weg noodgevallen en medische vragen eten en drinken, winkelen en ontspanning Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Met actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid en bouw je al snel een goede woordenschat op. Vakantie of zakenreis? Ga je binnenkort op vakantie naar een streek waar Baskisch de voertaal is? Met een cursus Baskisch haal je meer uit je reis. Ook wanneer je een zakenreis naar Noord-Spanje plant, bewijst de cursus zeker zijn waarde. Start vandaag nog met Baskisch leren!

Categorie: Taalcursussen|Taalcursussen vanuit het Engels

Prijs:  157.00 EUR (maandelijks 52.40 EUR)

Studieduur: 6 maanden

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.