“Basiskennis boekhouden” ( 78.9EUR)

"Basiskennis boekhouden"

“Basiskennis boekhouden” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Basiskennis boekhouden”: details

Omschrijving: “Een goede boekhouding is onmisbaar voor elke organisatie. De meeste beslissingen in het bedrijfsleven worden immers genomen op basis van inkomsten en uitgaven. Een goede boekhouder heeft inzicht in de economische activiteiten van een bedrijf. In de opleiding basiskennis boekhouden leer je om jouw bedrijf tot bloei te brengen. Hebben cijfers en getallen geen geheimen voor jou en beschouw je investeren als een uitdaging? Maak dan kennis met de thuisstudie basiskennis boekhouden. Om deze boekhoudcursus te kunnen volgen, is geen specifieke vooropleiding vereist. Een gezonde portie nieuwsgierigheid en een passie voor boekhouden zijn voldoende! Naar goede boekhouders zal altijd vraag zijn. Na de cursus basiskennis boekhouden kun je aan de slag als boekhouder in kleine of middelgrote ondernemingen (of kmo's). Maar natuurlijk kun je ook als zelfstandige je eigen boekhouding bijhouden!  ” “” “”

Prijs: 78.9 EUR

Categorie: 

Studieduur: 5 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.