“Autotechniek voor beginners” ( 108.9EUR)

"Autotechniek voor beginners"

“Autotechniek voor beginners” gemakkelijk te studeren bij Laudius.be. Met deze erkende thuisstudie kan je een boost geven aan je carrière, hobby of algemene kennis. Je kan onmiddellijk starten. Bovendien hoef je ook geen inschrijvingsgeld te betalen. Kijk snel verder en overtuig jezelf!

“Autotechniek voor beginners”: details

Omschrijving: “Om de basisbeginselen van de autotechniek te leren kennen, hoef je geen technicus te zijn. Met deze cursus autotechniek voor beginners leer je hoe je zelf je auto kunt onderhouden en kleine reparaties kunt uitvoeren, en kun je flink besparen op de rekening van je garage. Of je kunt, als je een echte hobbyist bent, je kennis gebruiken om je eigen oldtimer op te knappen!  ” “” “” “Met de thuisstudie Autotechniek leer je op een eenvoudige manier hoe een auto werkt, en kun je deze kennis gebruiken om je eigen auto beter te onderhouden en te repareren. De volgende onderdelen worden in de cursus behandeld: In en om de motor Hoe ziet de motor eruit, en welke onderdelen zitten er omheen? Je krijgt uitleg over de verschillende onderdelen en wat ze doen.   Aandrijving Je leert hoe de auto wordt aangedreven, en hoe de versnellingsback en de koppeling werken.   Elektra In auto's zitten de nodige elektrische voorzieningen. Niet alleen de lampen en de accu komen aan bod, maar ook diverse accessoires.   Remmen Alles over de reminrichting van de auto, van basis remsystemen tot ABS, ESP en EBD.   Stuurinrichting Je leert over de verschillende soorten stuurinrichting, en de werking van stuurbekrachtiging.   Wielophanging Een kijkje onder de auto naar de wielen, vering en schokdempers.   Uitlaatsystemen Je leert over verschillende uitlaatsystemen, dempers en katalysatoren.   Smering en koeling De vloeistoffen die elke auto nodig heeft, olie en koelvloeistof. Je leert hoe dit werkt en welke verschillen er zijn.   Onderhoud en reparatie Je leert hoe je kleine storingen vast kunt stellen en zelf kunt verhelpen, en welk basisgereedschap je hiervoor nodig hebt.   Autorijden Alles over veiligheid, milieu en het nieuwe rijden.   Tuning Je leert meer over wat je wel en niet met tuning kunt bereiken.   Nieuwe technieken Een kijkje in de toekomst van de autotechniek: nieuwe technieken, hybrides en elektrische auto's. ”

Prijs: 108.9 EUR

Categorie: “Techniek”

Studieduur: 8 months

Voor meer informatie en om te bestellen, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Opleidingsaanbod.eu onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale opleiding!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Opleidingsaanbod.eu heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.